Frivilligpåmelding

Så gøy at du vil være frivillig hos Notodden Blues Festival! 


Som frivillig er du mer enn bare publikum. Du får muligheten til å se festivalen fra innsiden, være festivalens ansikt utad og skape en uforglemmelig festivalopplevelse for publikum, artister og samarbeidspartnere. 


Våre frivillige grupper

Arrangementsservice;

Dette er vår riggegruppe og er med oss før, under og etter festivalen. Denne gjengen jobber med alt av rigging av festivalens infrastruktur og strømtilførsel til alle scenene, salgsbodene og barene. Gruppa er delt i to; rigg, og strøm. For å jobbe med strømgruppa, må du enten ha elektroerfaring eller utdannet elektriker. Ansvarlige for denne gruppa er Olav Aanjesen (olav@bluesfest.no) og Glenn Isaksen (glenn@bluesfest.no)

Artistvelferd;

Dette er folka som jobber direkte med artistene som besøker festivalen. Denne gruppa er delt i to, og består av artistservice som er vertskap for artistene, jobber backstage og sørger for at våre gjester har det bra når de er her, og artisttransport som frakter alle våre gjester mellom flyplass, hotell og festival. Her kan det være lurt å ha transporterfaring og du må også være en god sjåfør. Ansvarlig for denne gruppa er Tonje Brokke (tonje@bluesfest.no) og Geir Olav Oterholt (geir@bluesfest.no)

Frivilligvelferd;

Dette er gruppa for deg som vil ta vare på dine med-frivillige. Denne gruppa har ansvaret for frivillig-campen, frivilligkontoret, servering og matproduksjon til Little Steven's Blues School band camp 1, og holde den gode stemninga oppe blant våre egne folk. Ansvarlig for denne gruppa er Lucy Odberg (lucy@bluesfest.no) og Andrea Haukvik (andrea@bluesfest.no).

Bluesshop;

Denne gjengen jobber i salgsbodene våre og selger og bytter billetter og pass til bånd, og selger merchandise for festivalen. Bluesshop yter en publikumsservice ved at de også er informasjonskiosk for alle våre gjester. Leder for denne gruppa er Maren Hagen (maren@bluesfest.no)

Bar;

Dette er vår bar-gjeng, og de sørger for den gode stemninga Notodden Blues Festival er kjent for. Disse jobber i alle barene vi har under festivalen fra solrike formiddager til sene nattetimer. Her trengs det ingen forkunnskaper, men du er nødt til å være fylt 18 år for å kunne jobbe i barene våre.  Ledere for denne gruppa er Lene Rask Hagen (lene@bluesfest.no) og Oda Amalie Kise Hjertstrøm (oda@bluesfest.no).

Vertskap;

Vertskapsgruppa vår er våre serviceverter. Disse tar vare på alle våre gjester mens de er hos oss, svarer på spørsmål og sørger for at gjestene våre har det ordentlig hyggelig. De jobber tett med innleid vaktselskap og nødetater, og ser til at alle har det bra. Ledere for denne gruppa er Ann Helen Bornstedt (annhelen@bluesfest.no) og Anne Bente Lien (annebente@bluesfest.no).

 

Betingelser for våre frivillige:

Som frivillig hos oss, er du festivalens ansikt utad. Derfor er det viktig at vi alle er enige om noen betingelser. Ved å melde deg som frivillig, godkjenner du automatisk disse betingelsene.  

1. Som frivillig, er du den våre gjester møter først. Derfor er det viktig at vi alle gjør det vi kan for å skape uforglemmelige minner for publikummet vårt, men også for våre med-frivillige. 

2. Som frivillig, er du ansvarlig for å møte til dine skift - ferdig skiftet i crew-skjorte, edru, mett og klar for innsats! Viser det seg at du ikke er edru på jobb, vil du bli sendt av skift. Du vil få mat på vakt, men noen vakter kan være lengre enn andre så det lurt å ikke møte sulten til skiftet. 

3. Som frivillig, er du ansvarlig for å holde dine ledere oppdatert på hva som skjer. Skulle det skje deg noe som går utover dine skift eller din helse, må du informere dine leder så fort det lar seg gjøre. 

4. Som frivillig, må du forholde deg til Notodden Blues Festival sine HMS-krav, rutiner og kompetansekrav. 

5. Notodden Blues Festival er en festival for alle og har absolutt nulltoleranse for diskriminerende eller trakasserende oppførsel. Denne type oppførsel fører til bortvisning fra festivalen. 

 

Personinformasjon

+

T-skjorte

Diett/allergier

Kompetanse

Noen arbeidsoppgaver krever formelle krav og det er viktig for oss at dette ivaretas. Huk av på alternativene som stemmer for deg. :*

Ankomst camping

Boenhet - frivilligcamp

Dele telt

Skal du dele telt/bobil/camping? Hvis ja; hvem deler du med?:*

Samtykke