Registrering til Arrangørkonferansen 2023

Man må være medlem i NKA og ha betalt medlemskontingent for å delta på Arrangørkonferansen. Prisene for deltagelse er subsidiert av NKA. Er du en av NKAs samarbeidspartnere, søsterorganisasjon e.l? Ta kontakt her og dere vil motta lenke til eget registreringsskjema. Oppgitte priser er per person og alle som skal delta på konferansen må meldes på med fullt navn og ønsket konferansepakke. Ved booking av dobbelt- eller trippelrom, bruk kommentarfeltet til å skrive inn hvem du deler rom med. Rom må fylles opp for å kunne bestilles. 


Det er i utgangspunktet 18 års aldersgrense for å delta på konferansen. Ta kontakt her dersom du er under 18 år og ønsker å delta. 


Hvis du ønsker å betale med faktura, klikk her.

Personinformasjon

+

Early bird- maks to per medlem

Konferansepakke

Deler rom med:

Uten overnatting

Tilknyttingsdøgn

Landsmøte

Hotellinformasjon

Info til hotellet:
Allergier:
Tilgjengelighetsbehov:
Matpreferanser:*

Samtykke

Vi ønsker at alle som deltar på våre møteplasser skal ha en god opplevelse. NKA er dedikert til å fremme likeverd og likestilling, samt å motvirke maktmisbruk og trakassering. Ved å melde deg på bekrefter du at du vil ha som intensjon å følge våre kjøreregler for arrangementer. Trykk på teksten for å lese fullstendige kjøreregler for arrangementer.