Bargi søknadsskjema Riddu Riđđu 2023

Vil du være med å lage verdens viktigste festival? Brenner du for samisk- og urfolkskultur? Vil du være med på å lage en politisk festival som tar sitt miljøansvar på alvor? Kanskje er du bare giret på å være sammen med trivelige folk i vakre omgivelser? Bargi kan oversettes til stab og er selve hjertet i Riddu Riđđu. Bargi er eierne av Riddu Riđđu og møtes gjennom året for å planlegge festivalen. 

I skjemaet fyller du inn kontaktinformasjon i tillegg til noen ord om din motivasjon; hvorfor ønsker du å være bargi hos oss? Du trenger ingen spesielle forkunnskaper eller kvalifikasjoner for å være bargi hos oss, men fortell oss gjerne om relevant erfaring du måtte ha, enten fra jobb eller tidligere frivillig arbeid.

Språk
Språk er en viktig ressurs for oss, og vi har ofte behov for tolk. Hvilke språk snakker du? Nordsamisk/sørsamisk/lulesamisk, norsk, engelsk, evt. andre (spesifiser gjerne).

Hva kan jeg jobbe med?
Her kan du lese mer om de ulike stabsområdene. Si gjerne noe om hva du kunne tenke deg å jobbe med i skjemaet under. Vi vil gjøre vårt beste for å etterkomme dine ønsker.

NB! Merk at bargi på Mánáidfestivála må fremvise gyldig politiattest i forkant, og må være tilgjengelig for vakter 12.-14. juli. 

Veien videre
Du vil få en automatisk bekreftelse på at vi har mottatt din søknad. Ved spørsmål kontakt riddu@riddu.no, så svarer vi så fort vi kan. Vi er veldig takknemlig for at du ønsker å være bargi, og gleder oss til å møte deg!

Skjema stenger for registrering

Personinformasjon

+

Samtykke