Frivillig Riddu Riđđu 2023

Frivillig på Riddu Riđđu 2023

Takket være våre fantastiske frivillige klarer vi år etter år å lage verdens fineste festival! Når du melder deg som frivillig bidrar du til å skape en spennende festival, og vi ønsker at du skal få en unik opplevelse som frivillig hos oss. 


I skjemaet fyller du inn kontaktinformasjon i tillegg til noen ord om din motivasjon; hvorfor ønsker du å være frivillig hos oss? Du trenger ingen spesielle forkunnskaper eller kvalifikasjoner for å være frivillig hos oss, men fortell oss gjerne om relevant erfaring du måtte ha, enten fra jobb eller tidligere frivillig arbeid. 


Språk

Språk er en viktig ressurs for oss, og vi har ofte behov for tolk. Hvilke språk snakker du? Nordsamisk/sørsamisk/lulesamisk, norsk, engelsk, evt. andre (spesifiser gjerne).


Hva kan jeg jobbe med?

Her kan du lese mer om de ulike stabsområdene. Si gjerne noe om hva du kunne tenke deg å jobbe med i skjemaet under. Vi vil gjøre vårt beste for å etterkomme dine ønsker.


Vi forstår at man gjerne ønsker å ha vakter sammen med en venn. Gi gjerne beskjed til frivillig@riddu.no om dette, så vil vi prøve så godt vi kan å gi dere vakter sammen.


Merk at frivillige på Mánáidfestivála må fremvise gyldig politiattest i forkant, og må være tilgjengelig for vakter 12.-14. juli. 


Veien videre

Du vil få en automatisk bekreftelse på at vi har mottatt din søknad, og vi tar kontakt med deg i mai/juni for å sette deg opp på vakter. Ved spørsmål kontakt frivillig@riddu.no, så svarer vi så fort vi kan.


Vi er veldig takknemlig for at du ønsker å være frivillig hos oss, og gleder oss til å møte deg!

Skjema stenger for registrering

Personinformasjon

+
Allergier (i nødstilfelle):

Makkár gielaid hálat don? / Hvilke språk snakker du? / Which languages do you speak?

Mathensyn

Glutenintolerant:    
Vegetarianer/veganer:    
Laktoseintolerant:    

T-skjorter frivillige

Mun sáhtán bargat dáid beivviid / Jeg kan jobbe disse dagene / I am available for shifts

Samtykke

Jeg godtar betingelsene