Påmelding til Skriv! Les!

Nordisk forskerkonferanse om lesing, skriving, og literacy


Konferansen Skriv! Les! – Nordisk forskerkonferanse om lesing, skriving og literacy arrangeres av Skrivesenteret og Lesesenteret for å bidra til økt kunnskap om lesing, skriving og literacy i Norden. Konferansen blir arrangert for sjette gang 10. og 11. mai 2022 i Trondheim. I forkant av konferansen, 9. mai, tilbys kurs for Ph.d.-stipendiater. Kurset gir ikke studiepoeng, men det gir deg som Ph.d.-stipendiat mulighet til å få nye øyne og veiledning på ditt prosjekt. Sted for Ph.d.-seminaret er NTNU campus Kalvskinnet. Konferansested er Clarion hotell Trondheim.


Dagen før konferansen, 9.mai, ønsker vi å møte gamle og nye kollega; vi inviterer deg til en mottakelse på To Tårn, kl 18:45. Etter mottakelsen har Trondheim kommune gitt konferansen en orgelkonsert i Nidarosdomen i gave, konsertstart kl 20:00. 

Det blir festmiddag i Banksalen den 10.mai, den koster kr 800,- , det inkluderer 3-retters middag og drikke. 


Konferanseprisen er kr 1900,- . Ph.d.-stipendiater betaler kr 800,- Påmeldingsfristen er 22.april. Meld deg gjerne på tidligere. 


Etter at en har fylt ut skjema under, blir en sendt til en trygg betalingsløsning med Visa/MasterCard eller Vipps. Vi anbefaler å bruker nettleseren Chrome, den vet vi fungerer. 

Etter at du har meldt deg på konferansen vil du få en kvittering på e-post, der vil det også stå informasjon om hvordan du gjør hotellbestillingen. Om du ikke får denne e-posten etter å ha ventet en stund, gi oss beskjed.  


Pass på at du noterer korrekt navn, e-postadresse og mobilnummer.


Vi ser frem til interessante dager med deg i Trondheim i mai. Velkommen!

Personinformasjon

+

Seminar 9.mai

Sosialt

Deltaker