Påmelding til Praksiskonferansen 2022

Velkommen til Praksiskonferansen 2022 - Nasjonal konferanse for praksis i lærerutdanningene

23.-25.mai 2022 - Scandic Nidelven hotell

Les gjerne først mer om påmeldingen på konferansens nettsider. 


På kvelden første dag er det Basse på kaia. Det er en tur til Ladekaia, der en får servert kjøttsuppe, brun drikke og får mulighet til å lære seg den ur-trønderske uteleken Basse. Inkludert i prisen er sosialt samvær med hyggelige folk, suppe, brød og én brun drikke. Om du har behov for annen mat, noter dette i skjemaet. Vi går fra Nidelven hotell kl 18:30, de som ikke ønsker å gå kan få tilbud om buss til Ladekaia, bussavgang kl 19:00. 


Dag 2 er det flere sosiale aktiviteter du kan velge mellom. Les detaljene om hver aktivitet på konferansens nettsider. Det er ikke mulig å melde seg på flere aktiviteter samtidig. Noen er av praktiske årsaker antallsbegrenset. 


Festmiddagen på Nidelven hotell, inkluderer 3-retters middag og drikke. 


Konferanseprisen er kr 2600,- (kr 1000,- for kun en dag) og påmeldingsfristen er 1.mai. Meld deg gjerne på tidligere. 


Etter at du har fylt ut skjemaet under, blir du sendt til en trygg betalingsløsning med Visa/MasterCard eller Vipps. Vi anbefaler å bruke nettleseren Chrome, den vet vi at fungerer. 


Etter at du har meldt deg på konferansen vil du få en kvittering på e-post, der vil det også stå informasjon om hvordan du gjør hotellbestillingen. Om du ikke får denne e-posten etter å ha ventet en stund, gi oss beskjed. Sjekk søppelposten din først. 


Pass på at du oppgir korrekt navn, e-postadresse og mobilnummer.


Vi ser frem til interessante dager med deg i Trondheim i mai. Velkommen!

Personinformasjon

+

Hvilket område jobber du med?

Byvandring - sosial aktivitet

Sosiale middager

Deltaker