Frivillig funksjonær på Skisprinten 2022

Hei.

Det er godt å komme i gang igjen og nå er det endelig mulig å registrere seg som frivillig funksjonær på skisprinten torsdag 3 mars. 

Nå håper vi alle tidligere funksjonærer og nye interesserte har mulighet til å være med så benytt anledningen nå til å registrere deg ved å fylle ut feltene under. 

Vi har i år tatt i bruk et nytt bemanningssystem som heter Arkon og derfor må vi be om at alle opplysninger registreres på nytt i skjemaet. I tillegg til at du kan velge inntil 3 ulike ønsker for oppgaver kan du også markere om du kan være med før og/eller etter arrangementet.

Når registreringen er sendt, mottar du en bekreftelse med oppsummering av registrert informasjon og deretter vil du etter en tid motta en endelig bekreftelse med tildelte oppgaver når dette er gjort i samarbeid med teamleder.

Er det spørsmål til registeringen eller oppgaver så ta kontakt med Trond på mail: frivillige@worldcupdrammen.no eller mobil 904 13 279, følg også med på hjemmesiden: 

Funksjonærer | Coop FIS Cross Country World Cup Drammen - 3. mars 2022  

Da vil vi takke på forhånd for all velvilje til å være med å lage et supert arrangement også i år. Dersom du ikke har anledning til å være med så send mail til frivillige@worldcupdrammen.no så får du ikke flere henvendelser.

Hilsen oss i skisprinten 2022

Skjema stenger for registrering

Personinformasjon

+
     

Forberedelser

Etter rennet

Filopplasting

Samtykke