Registrering aktør Elden 2022

Velkommen til Elden 2022.

Vi trenger over 330 frivillige for å sette opp Norges nest største friluftsteater (i 2018 og 2019) - midt i verdensarven Røros. Over 12 000 publikummere ser Elden.

Aktører på scenen starter lørdag 16.juli, mens andre frivillige/grupper har andre tidspunkt for oppstart.

Oversikt over tidspunkt for vakter for frivillige kommer når vi har produksjonsteamet på plass i mars. En foreløpig øvingsplan for aktører på scenen sendes ut medio april.

Hva får du som frivillig i Elden? Elden-kort med rabatterte priser i handelsstanden på Røros, en gratis billett til førpremieren, lunsj og varme måltider, grillfest og andre sosiale arrangement i tillegg til å få en god sosial opplevelse  og selvsagt bidra til en stor kunstnerisk opplevelse.

Elden er Norges største barne- og ungdomsteater. Alle under 18 år må derfor ha godkjenning fra en voksen/foresatt og 1 voksen må stille på minst 3 vakter (velferd, salg eller barneteltet). Deltakere fra 6- 12 år må ha med en voksen på prøvene/forestillingene dersom ikke annet er avtalt.

Ta gjerne kontakt med oss på post@elden-roros.no dersom du lurer på noe.


Personvernerklæring: Elden bruker informasjonen kun til internt bruk og deler ikke denne informasjonen med en tredjepart.

Skjema stenger for registrering

Personinformasjon

+

Annet

Førerkort:
Mathensyn og eventuelle allergier:
Førstehjelpserfaring:
Pårørende, telefon og epost:*

Filopplasting

Jeg godtar betingelsene.

Samtykke