Frivillig på Varangerfestivalen 2021

Vil du være med å lage Varangerfestivalen 2021? Vi trenger masse frivillige og håper at nettopp du har lyst til å lage festival sammen med oss! Vi er veldig takknemlig for alle som blir med på laget - uten dere, ingen festival.


Som takk for hjelpen får du billetter eller pass basert på hvor mange vakter du tar:

1 nattevakt - 1 fribillett
2 vakter - 1 fribillett
3 vakter - 2 fribilletter
4 vakter eller flere – Superfrivillig som gir pass med adgang til alle scener
ved ledig kapasitet

 

Vi trenger frivillige som kan stå i bar, selge billetter, være artistenes vertskap, hjelpe med catering og backstage, være sjåfør og runner, rigge opp og ned, jobbe med Varangerjåss, m.m. I tillegg til at vi trenger hjelp på selve festivaldagene, så trenger vi hjelp til rigging både før og etter festivalen. I helga uke 30 og hele uke 31 rigger vi opp alle våre scener, og rett etter festivalen rigger vi dem ned igjen. Hvis du har mulighet til å bidra med rigging før og/eller etter festivalen, får du billetter, eller pass hvis du tar minimum fire vakter, så du kan kose deg som publikum under selve festivalen.

Vi jobber selvsagt knallhardt for å sikre at alle krav og retningslinjer til smittevern følges, og at sikkerheten til frivillige, publikum, artister og andre er i høysete. 


Meld deg på, så tar vi kontakt med deg så fort vi har mulighet. S
ammen skal vi gjøre Varangerfestivalen til en trygg og fin opplevelse for alle. Vi gleder oss!

Lurer du på noe så ta gjerne kontakt med oss på e-post frivillig@varangerfestivalen.no

 

Vi er pålagt av skatteetaten å føre personallister som inneholder fødselsnummer, derfor ber vi dere opplyse om dette. Fødselsnummer vil kun benyttes i forbindelse med en eventuell kontroll fra myndighetene. 

Personinformasjon

+

Superfrivillig

Vil du bli superfrivillig? Dette krever fire vakter eller flere.:    

Hva har du lyst å jobbe med? (kan velge flere)

Samtykke