Frivilligpåmelding til Riddu Riđđu 2021

Takket være våre fantastiske frivillige klarer vi år etter år å lage verdens fineste festival! Når du melder deg som frivillig bidrar du til å skape en spennende festival, og vi ønsker at du skal få en unik opplevelse som frivillig hos oss.

I skjemaet fyller du inn korrekt kontaktinformasjon i tillegg til noen ord om din motivasjon; hvorfor ønsker du å være frivillig hos oss? Si også gjerne noe om hvilken relevant arbeidserfaring du har fra tidligere engasjement - som frivillig eller i profesjonell jobbsammenheng.

Snakker du flere språk enn norsk og engelsk? Del dette gjerne med oss - gode språkkunnskaper er en viktig ressurs hos oss.

Du har mulighet til å huke av på områdene hvor vi fortsatt mangler frivillige, og kan prioritere dine valg slik du vil. Vi prøver etter beste evne å oppfylle ditt ønske. 

Vi kontakter deg så snart du har sendt søknaden, og holder løpende kontakt fram mot festivalen. Vi er veldig takknemlig for at du ønsker å være frivillig hos oss, og vi gleder oss til å møte deg!

Personinformasjon

+

Mathensyn

Glutenintolerant:    
Vegetarianer/veganer:    
Laktoseintolerant:    

T-skjorter frivillige

Jeg godtar betingelsene.

Språk/languages

Samtykke

Jeg kan jobbe disse dagene