Velkommen til Elden 2021

Velkommen til Elden 2021.

Vi trenger over 300 frivillige for å sette opp Norges nest største friluftsteater (i 2018 og 2019) - midt i verdensarven Røros. Over 12 000 publikummere så Elden i 2018 og 2019. 

Utdeling av T-skjorter og Elden-kort samt hovedregistrering skjer lørdag 17.juli kl.10.00. 

Oversikt over tidspunkt for vakter for frivillige kommer når vi har produksjonsteamet på plass i mars. Øvingsplan for aktører på scenen sendes ut medio april.

Hva får du som frivillig i Elden? T-skjorte, en gratis billett til førpremieren, lunsj og varme måltider.

Informasjon om sosiale arrangementer offentliggjøres når retningslinjer fra helsemyndighetene er klare.  Den sosiale opplevelsen sammen med de andre aktørene vil vi få under øving og forestillinger, men trolig med mer sosial distansering enn tidligere. Det vil også bli satt opp en tidsplan for øvinger der det i år vil være viktig at vi forholder oss til disse planene pga smittevern. 

Vi har utarbeidet en risiko- og sårbarhetsanalyse for alle involverte i Elden, og ut fra den laget en smittevernplan som vi vil komme tilbake til når vi nærmer oss sommeren og spilletid. Det er heldigvis mye godt som kan skje frem mot juni/juli. 

Elden er Norges største barne-. og ungdomsteater. Alle under 18 år må derfor ha godkjenning fra en voksen/foresatt og 1 voksen må stille på min. 3 vakter (velferd eller salg). Deltakere under 12 år må ha med en voksen på prøvene/forestillingene dersom ikke annet er avtalt.

Ta gjerne kontakt med produksjonsleder Lise, på produksjonsleder@elden-roros.no eller 909 486 37 dersom du lurer på noe.

Personvernerklæring: Elden bruker informasjonen kun til intern bruk og deler ikke denne informasjonen med en tredjepart.

Personinformasjon

+
+
     

Annet

Førerkort:
Mathensyn:
Førstehjelpserfaring:
Pårørende, telefon og epost:

Filopplasting

Jeg har lest og forstått innholdet.

Samtykke