Hærmenn 2021

Jeg melder meg på som hærmann til Spelet om Heilag Olav 2021!


Du er inneforstått med at det kreves en viss fysisk form for å være med på scenen da enkelte scener innebærer løping, ståing og generell forflytning opp og ned bakke. Hvilke oppgaver du får vil være basert på hva som du klarer å utføre. Vi forventer at alle stiller med en positiv innstilling og bidrar til en positiv spelperiode for alle. 

Man kan bli med som Hærmann det året du fyller 15 år. Å være hærmann innebærer å yte på scenen det som instruktør og koreograf ønsker til enhver tid.


--


Som frivillig får du følgende goder: - 1 stk. fribillett til Spelet om Heilag Olav. Gratis inngang på Vikingsommer på Stiklestad i prøve- og forestillingsperioden, - 10 % rabatt på mat/kaker i restaurant Skalden (ikke rabatt på drikke (kaffe, alkohol, kiosk, is, shop) Rabatten er personlig, gjelder under prøve-forestillingsperioden. Øvrig informasjon om sosiale arrangementer blir offentliggjort når retningslinjer knyttet til smittevern fra helsemyndighetene er klare. Vi vil ha sterkt fokus på smittevern, alle skal være trygge på Stiklestad, både Spelaktører på- og bak scenen, samt publikum. 


Man må være alkohol- og rusfri når man er på øving/forestilling.


Prøvestart er helgen 17 - 18. juli. Tidspunkt kommer nærmere prøvestart. Følg med på Haeren.no og spelet.no (og mail).

Etter godkjent søknad blir du innrullert i hæren til Olav Haraldsson. Du finner en oversikt over de som er innrullert i hæren 2021 på Haeren.no.

Personinformasjon

+
     

Annet

Mathensyn/ kommentar:
Spesielle forhold vi bør ta hensyn til?:
T-skjorte størrelse:
Har du vært frivillig for Spelet tidligere:    
Førstehjelpserfaring/ helsefaglig bakgrunn:

Pårørende

Telefon til pårørende:
Navn på pårørende:

Hæren

Hva jobber du med til daglig?:
Fysisk form:
Hvorfor melder du deg? Evt hvem ble du vervet av:

Eget ansvar

Filopplasting

Samtykke