Frivilligregistrering Olsokdagene på Stiklestad 2021 og museumssøndag om Spelet

Spelet om Heilag Olav er dessverre avlyst i 2021, men vi ønsker å levendegjøre Spelarven og skape aktiviteter for frivilligheten i sommer likevel.  


Ønsker du en givende opplevelse sommeren 2021? Vil du møte hyggelige mennesker og være en del av fellesskapet rundt festivalen Olsokdagene på Stiklestad? 


Da er du hjertelig velkommen til å søke om å bli frivillig. Under Olsokdagene på Stiklestad 27. juli - 1. aug. og museumssøndager i juli og august trenger vi hjelp til blant annet dette: 

 

  • Olsokverter på konserter/foredrag 
  • Rydding, pynting og dekorering av Stiklestad
  • Smittevern
  • Deltakelse den 25. juli på stor museumssøndag med fokus på å levendegjøre Spelarven

 

Som frivillig får du følgende goder: - 1 stk. fribillett til Olavsvakekonsert i Borggården den 28. juli, gratis inngang på Vikingsommer på Stiklestad fra 25. juli til 1. aug. - 10 % rabatt på mat/kaker i restaurant Skalden. Ikke rabatt på drikke (kaffe, alkohol, kiosk, is, shop). Rabatten er personlig, gjelder 25. juli til 1. august.

 

Vi tar din og vår sikkerhet på alvor. Gjeldene nasjonale smittevernsregler følges til enhver tid. Vi vil ha sterkt fokus på smittevern, alle skal være trygge på Stiklestad, både frivillige og publikum. 

Som festivalens ansikt utad må du være alkohol- og rusfri når du er på jobb.

For å være frivillig må du ha telefon og e-post som sjekkes regelmessig. All kommunikasjon med frivillige før og under festivalen skjer per telefon og e-post. 

 

Hvordan skal jeg gå fram for å bli frivillig? Søk her:

Personinformasjon

+

Annet

Førerkort:
Mathensyn/ kommentar:
Spesielle forhold vi bør ta hensyn til?:
Har du vært frivillig for Spelet tidligere:    
Førstehjelpserfaring/ helsefaglig bakgrunn:

Pårørende

Telefon til pårørende:
Navn på pårørende:

Eget ansvar

Filopplasting

Samtykke