funG - Arrangør

Lurer du på hvordan det er å jobbe med kulturarrangement? Til høsten starter vi opp funG arrangør, en frivillig traineeordning for deg som har lyst til å prøve deg innenfor et fagområde i arrangementsbransjen. Det hele leder frem til et arrangement i Harstad høsten 2020 hvor ungdommer er med på hele prosessen fra å velge artister, booke dem, markedsføre arrangement og gjennomføre både teknisk og publikumsmessig. Det finnes 3 hovedgrupper for de som ønsker å prøve seg;

 

FUNG ARRANGØR - TEKNISK

Her lærer du om alt det som foregår bak scenen og forberedelsene som gjør at artistene får strålende forhold for å presentere sin kunst - og som sikrer at publikum får strålende lyd og lys. Gjennom workshoper blir gruppen som blir med her guidet gjennom hva man må kunne for å få alt til å gå på skinner under arrangementet.

 

FUNG ARRANGØR - ARTIST

Artistgjengen får ansvar for å gjøre research på aktuelle artister, booke i tråd med budsjett, planlegge reise og opphold og være artistvertskap for artistene når de er i Harstad. I tillegg skal artistgjengen sørge for at tekniske behov formidles til gjengen med ansvar for teknisk gjennomføring - og at bilde og tekst sendes til markedsføringsteamet.

 

FUNG ARRANGØR - MARKEDSFØRING

Markedsføringsgjengen sørger for at det finnes informasjon i relevante kanaler for arrangementet, artistene og ikke minst sørger for presentasjon til ungdommer i regionen. Denne gjengen har ansvar for billettsalg og inntekter på arrangementet - og for å dokumentere arrangementet på sosiale medier. Eventuelle pressehenvendelser og pressemeldinger produseres her.

 

Hvis du har lyst til å høre mer om dette, blir det et infomøte 22. august kl 15-17 i Festspillhuset (Storgata 18, Harstad) - her får du info om hva som skal til for å få en trainee-attest etter gjennomført arrangement, når det blir workshops og ikke minst kan du velge hvilken gruppe du vil være med i.

Skjema stenger for registrering

Personinformasjon

+

Mathensyn / Food considerations

Veganer:    
Glutenintolerant:    
Laktoseintolerant:    
Allergier: