Løkken aktivitetsdag for småtrinn - 08.07.2020

Aktivitetsdager med Løkken IF – fotball – 8.juli 
 

Påmelding skal gjøres av forelder/foresatt.

På grunn lite påmeldte på begge grupper slår vi sammen småtrinn og mellomtrinn på samme dag. Da blir det en større gruppe som vi håper blir mye artigere for barna. Dagen blir satt til onsdag 08. juli. Det er da småtrinnet som blir flyttet fra mandag til onsdag. Ved spørsmål om dette ta kontakt, johan.flones@orkland.kommune.no. 


Løkken IF fotball inviterer til fotballdager på Løkken Stadion. Det er ingen krav til tidligere utstrakt fotballaktivitet eller noen spesielle ferdigheter. Fotballdagene er inndelt etter alder. 
 
Dato: Onsdag 8. juli  
Kl. 10:00 – 14:00 
Alder: Småtrinnet (f.2010-2013) 


Oppmøte: Løkken Stadion. Skriv inn i påmeldingen dersom du ikke har mulighet til å komme deg dit, så skal vi finne en løsning. 
 
Ta med: 
- egen matpakke (lunsj/brødmat eller liknende etter eget ønske). Ta med nok mat til hele aktivitetsdagen. 
- egen drikkeflaske 
- fotballsko, leggbeskyttere, klær som egner seg til å spille fotball med. Gjerne lån fra noen du kjenner dersom du ikke har det selv!  
- yttertøy i tilfelle det skulle komme regn, vind, eller bli kaldt. Husk - aktivitetsdagen varer i fire timer og foregår utendørs.  

Ta gjerne kontakt med Løkken IF avd. fotball i tilfelle spørsmål! Leder Trond Didrichsen: tlf. 412 00 514, epost: trond.didrichsen@gmail.com 

Skjema stenger for registrering

Personinformasjon

+

Spesielle hensyn

Allergier:
Mathensyn:
Spesielle behov/ funksjonshemninger:

Foresatt

Navn på foresatt:*
Telefon til foresatt:*

Samtykke