Registrering til Arrangørkonferansen 2020

Man må være medlem i NKA og ha betalt medlemskontingent for å delta på Arrangørkonferansen, og motta subsidierte priser. Er du en av NKAs samarbeidspartnere, søsterorganisasjon e.l? Ta kontakt her og dere vil motta lenke til eget skjema. Prisene er per person og alle som skal delta på konferansen må melde seg på med eget navn, og velge konferansepakke. Ved booking av dobbelt eller trippelrom, bruk kommentarfeltet til å skrive inn medboer(e). Rom må fylles opp for å kunne bestilles. Det er i utgangspunktet 18 års aldersgrense for å delta på konferansen. Ta kontakt her dersom du er under 18 år og ønsker å delta. Dersom du har spørsmål angående påmelding eller ønsker å betale for flere deltakere med samme kort? Ta kontakt her.

 

NB! Det er kun 180 plasser til konferansen og det er maks fem plasser per medlemsorganisasjon. Påmelding er bindende, og det er ingen refusjon på bestilte konferansepakker. 

 

Medlemmer av NKA innkalles til landsmøte i forbindelse med Arrangørkonferansen. Landsmøtet vil foregå fredag 16. oktober. Mer informasjon om dette her.

Personinformasjon

+

Hotellinformasjon

Info til hotellet:
Allergier:
Matpreferanser:

Konferansepakke

Uten overnatting

Tilknyttingsdøgn

Landsmøte

Betalingsmåte:

Fakturainformasjon

Fakturamottaker:
E-post:
Adresse:
Postnummer:
Poststed:
Referanse: