Frivillig på Olavsfest 2020?

Vil du ha det gøy, lære og bli utfordret? Søk som frivillig på Olavsfest 2020! 

TRONDHEIM INTERNASJONALE OLAVSFEST samler i månedsskiftet juli/august over 150.000 besøkende til kunst og kultur som gjør vår forestillingsverden større. Fest og folkeliv, kvalitetskonserter og samtaler, pilegrimsvandringer og gudstjenesteliv, kultur­uttrykk med farge og smak, rytme og stillhet, til glede og ettertanke.

I samarbeid med noen av Norges mest profesjonelle arrangører, vil du som frivillig bære litt av ansvaret for at våre besøkende skal få en best mulig festivalopplevelse. Tilbake får du sterke opplevelser, vennskap, erfaring, og akkreditering til alle arrangement som ikke er utsolgt.  Se ellers https://olavsfest.no/program/ for festivalprogrammet.

Trykk her for å se hva de ulike gruppene innebærer. I søknaden lar du oss bli litt kjent med deg og forteller hvorfor du er den vi leter etter.

 

Ved å sende denne frivilligsøknaden, aksepterer du de betingelsene som gjelder. Ønsker du å trekke søknaden din som frivillig, sender du en e-post til frivillig@olavsfestdagene.no.

 Vi har krav om at søker må beherske og sjekke e-post og mobil jevnlig både i forkant og underveis i festivalperioden.


NB: Som kjent, så lever vi i usikre tider. Olavsfest planlegger som om det blir festival i juli/august, men ingenting er sikkert akkurat nå. Vi ber om forståelse og større tålmodighet frem til noe er avklart. Det kan derfor ta tid før du får svar på søknaden din.

Skjema stenger for registrering

Personinformasjon

Alder:*
     
T-skjorte størrelse:*

Frivillig

Har du vært frivillig for Olavsfest før?:*    
Hvis ja, hva jobbet du med?:
Generell frivillig- og arbeidserfaring:*
Førerkort:
Matallergier/ preferanser:*
Har du nedsatt funksjonsevne?:    
Spesifiser, så tar vi en prat om hvor vi har mulighet for å tilrettelegge :):
Navn og tlf nr til en pårørende:*

Filopplasting

Hvilke dager har du IKKE mulighet til å jobbe for Olavsfest?