Hærmenn 2020

Jeg melder meg på som hærmann til Spelet om Heilag Olav 2020! Forestillingene finner sted 25, 26, 28 og 29. juli.

Jeg er inneforstått med at det kreves en viss fysisk form for å være med på scenen da enkelte scener innebærer løping, ståing og generell forflytning opp og ned bakke. Vi forventer at alle stiller med en positiv innstilling og bidrar til en positiv spelperiode for alle.  

Du kan bli med som Hærmann det året du fyller 15 år. Å være hærmann innebærer å yte på scenen det som instruktør og koreograf ønsker til enhver tid. 

Når det øvings start er klart så legges det ut info på Haeren.no og spelet.no. Etter påmelding er du innrullert i hæren til Olav Haraldsson. Du finner etterhvert en oversikt over de som er innrullert i hæren 2020 på Haeren.no.


Personinformasjon

+
     

Annet

Mathensyn/ kommentar:
Spesielle forhold vi bør ta hensyn til?:
T-skjorte størrelse:
Har du vært frivillig for Spelet tidligere:    
Hvis ja, hvilke år?:
Førstehjelpserfaring/ helsefaglig bakgrunn:
Trenger du overnatting?:

Pårørende

Telefon til pårørende:
Navn på pårørende:

Hæren

Hva jobber du med til daglig?:
Fysisk form:
Hvorfor melder du deg? Evt hvem ble du vervet av:

Filopplasting

Jeg vet at jeg finner informasjon om opp møtetidspunkt på haeren.no og at påmeldingen er bindende og at jeg selv må si ifra hvis jeg må trekke meg. Jeg er innforstått med at de overnattingsalternativer som Norsk Hærmannsforbund skaffer til veie er for overnatting og ikke fest. Jeg aksepterer at jeg kan bli bortvist fra overnatting hvis jeg forårsaker bråk og uro.