Påmelding til Innspillsmøte 25. oktober kl. 1300 på Tvibit, Tromsø

Insomnia , Samfunnsløftet v/ SpareBank 1 Nord Norge og Talent Norge inviterer til innspillsmøte om talentutvikling i nord.


Deltagere inviteres til konsert med LP Martin, en artist fra Cloud Exit, torsdag 24. oktober kl 22:15 samt innspillsmøte fredag 25. oktober kl. 13 på Tvibit.


Bakgrunn:


Samfunnsløftet v/ SpareBank 1 Nord-Norge og Talent Norge har siden 2016 samarbeidet om talentutvikling i Nord-Norge gjennom å støtte enkeltsatsinger i regionen.


I juni 2019 ble dette samarbeidet utvidet med mål å skape en helhetlig talentutvikling regionen. Gjennom de tilknyttede talentprogrammene jobbes det for å forsterke det gode samarbeidet innenfor kultursektoren i Nord-Norge. Alle talentene i det regionale samarbeidet får benytte Talent Norges nettverk av coacher og mentorer samt skreddersydde fagsamlinger og dialogmøter. Formålet er å styrke nettverket mellom talentprogrammene i nord samt å dele kunnskap på tvers av sjangre, regioner og andre bransjer enn kultur.


Innspillsmøte v/ Insomnia Festival: Utfordringer som et verktøy i talentutvikling


LP Martin skal spille live for første gang for et publikum under Insomnia 2019. Han skal spille live for første gang og han er oppvarmingen til en av verdens mest anerkjente artister innen elektronisk musikk, Jon Hopkins. Dialogen mellom Insomnias prosjektleder og LP Martin har vært noe a la dette:

«Jeg tror jeg vil spille live, litt usikker...»

«Du spiller live»

«Har aldri gjort det før da»

«En gang må være den første»

«Okey. Jeg spiller live»

«Flott! Og forresten – du spiller rett før Jon Hopkins»

«Å faen!!»

«Det fikser du – vi finner en mentor som hjelper deg i forkant»


Dette kan kalles et spark i rævva – noe vi i Insomnia mener må til for å utvikle unge musikere innen elektronisk musikk. Vår talentsatsing, Cloud Exit, består som regel av dj/produsenter som har dj-et masse og skapt dansegulv på flere klubber. Hjemme produserer de egne låter som de legger ut på nett. Noen ganger spiller de en egenprodusert låt i sine dj-set for å teste hvordan det funker på dansegulvet uten at publikum vet at den er egenprodusert. Sårbarheten i å eksplisitt spille en time med egenproduserte låter live er noe som gir de unge musikerne svette panner – men vi mener det er den eneste måten å kunne utvikle seg og komme videre i denne bransjen.


Innspillsmøtet under Insomnia 2019 for talentsatsinger i Nord Norge vil handle om utfordringer. Hva er riktig utfordringer for talenter innen de forskjellige satsningene og hvordan støttes talentene til å mestre utfordringene? LP Martin kommer og forteller om sin utfordring og hvordan det gikk på sin første live konsert.



For prosjektarbeidere innen andre talentsatsninger i Nord Norge vil reise og opphold for opptil to personer per satsning dekkes av Talent Norge.



Møtet er åpent for alle. Det vil bli servert lunsj

 

Personinformasjon

+

Food preferences

Talent Norge Innspillsmøte