Presseakkreditering

Alle journalister som ønsker presseakkreditering under Festspillene i Nord-Norge, må sende inn skjemaet nedenfor. Medier som skal dekke festivalen må kontakte oss i god tid før festivalen for akkreditering. Av kapasitetsmessige hensyn ber vi om forståelse og respekt for at vi dessverre ikke kan behandle søknader tett opp mot- og under avvikling.

De som ikke har ordnet med akkreditering innen fredag 14. juni må dermed betale vanlig billettpris for tilgang til forestillinger.

Presseakkreditering gis til redaksjoner som skal produsere redaksjonelt innhold om Festspillene i Nord-Norge.

Journalister og fotografer som jobber frilans kan få billetten refundert i ettertid mot fremvisning av redaksjonell produksjon om festivalen, sendes til victoria@festspillnn.no. 


Presseakkrediteringen gir adgang på festspillarenaene med unntak av Harstad Kulturhus. På forestillinger i Kulturhuset må presse ha billetter. Skriv gjerne i infofeltet nedenfor hvilke Storsals- og Lillesalsforestillinger du ønsker billetter til. I utgangspunktet holdes det av inntil to billetter pr redaksjon. Forhåndsreserverte billetter fås i Festspillbutikken ved ankomst. Felter som er merket * er obligatoriske.

Personinformasjon

+