Frivilligregistrering

Delta som mannskap til en av verdens mest eksotiske festivaler, Trænafestivalen 11-14 Juli 2019

Dette er jobben for deg som elsker folk, musikk og hardt arbeid. Vi trenger deg som er hoppende glad, og som står på for fullt når det røyner på. Vi trenger deg som evner å beholde roen når det koker som verst. Du er selvfølgelig i edru tilstand når du er på vakt, hvor du kommer til å jobbe i et team på over 300 andre frivillige. Sjansen for å få deg nye venner er med andre ord stor! I tillegg vil du treffe mange kjempespennende mennesker innenfor festivalbransjen. Vi sees på Træna!


VIKTIG! I dette skjemaet velger du dine TO vakter som du ønsker å jobbe under festivalen, det er viktig at du vet at du er ankommet Træna i god tid før du skal på jobb fordi vi nå regner med deg som en del av mannskapet vårt. 

 

Spørsmål? marianne@trena.net

 

Mer info her: trena.net og bli med i vår frivillig-gruppe på facebook for å bli kjent med andre som også deltar som frivillig på Trænafestivalen.

Skjema stenger for registrering

Personinformasjon

+
     

Frivillig

Førerkort:
Størrelse på genser:*
Mathensyn:

Restaurant Fishy

Grill

Hjella

Nedrigg/Rigg after

Opprigg/Rigg before

Billett/Tickets

Sanna

Bar

Feskslo

Frivilligteltet/Volunteer-tent

Filopplasting

Som frivillig under Trænafestivalen må du jobbe TO vakter på minimum 8 timer. Som takk for innsatsen får du et tredagerspass til festivalen. Har du lyst til å jobbe enda flere timer, er dette naturligvis lov.Jobber du før eller etter festivalen må du jobbe minimum 20 timer til sammen, fordelt over flere vakter. Som frivillig forventer vi at du stiller opp når du skal, er edru og jobber så lenge du skal.Skulle du bli syk eller på annen måte forhindret fra å stille til avtalt tidspunkt, plikter du å melde fra om dette til nærmeste leder eller frivillig teamet Så fort som mulig. Om du allerede har fått utlevert pass kreves det også sykemelding for den aktuelle perioden. Om dette ikke kan fremlegges vil du faktureres for 3000 kroner for passet du har hentet ut.