Hærmenn 2019

Jeg melder meg på som hærmann til Spelet om Heilag Olav 2019!

Jeg er inneforstått med at det kreves en viss fysisk form for å være med på scenen da enkelte scener innebærer løping, ståing og generell forflytning opp og ned bakke. Hvilke oppgaver du får vil være basert på hva som du klarer å utføre. Vi forventer at alle stiller med en positiv innstilling og bidrar til en positiv spelperiode for alle. 

Du kan bli med som Hærmann det året du fyller 15 år. Å være hærmann innebærer å yte på scenen det som instruktør og koreograf ønsker til enhver tid.

Som frivillig får du følgende goder: - 1 stk. fribillett til Spelet om Heilag Olav - Gratis adgang på Spelpub i Borggården (18-årsgrense) - Premierefest med servering av god mat, drikke og underholdning og Kongens kveldsrast, som er en sosial kveld for alle med servering og underholdning, -  Gratis inngang på Stiklestadsommer i prøve- og forestillingsperioden, - 10 % rabatt på mat/kaker i restaurant Skalden (ikke rabatt på drikke (kaffe, alkohol, kiosk, is, shop) Rabatten er personlig, gjelder under prøve-forestillingsperioden.


Prøve start er søndag 14/7. Vi starter med info møte kl 10 på SNK før vi går opp i bakken kl 12. Følg med på  Haeren.no og spelet.no (og mail) og det blir endringer. Etter godkjent søknad blir du innrullert i hæren til Olav Haraldsson. Du finner en oversikt over de som er innrullert i hæren 2019 på Haeren.no.

Skjema stenger for registrering

Personinformasjon

+
     

Annet

Mathensyn:
Spesielle forhold vi bør ta hensyn til?:
T-skjorte størrelse:*
Har du vært frivillig for Spelet tidligere:    
Hvis ja, hvilke år?:
Førstehjelpserfaring/ helsefaglig bakgrunn:
Trenger du overnatting?:

Pårørende

Telefon til pårørende:*
Navn på pårørende:*

Hæren

Hva jobber du med til daglig?:
Fysisk form:*
Hvorfor melder du deg? Evt hvem ble du vervet av:
Har du innspill til styret angående Spelperioden18:

Filopplasting

Jeg vet at jeg finner informasjon om opp møtetidspunkt på haeren.no og at påmeldingen er bindende og at jeg selv må si ifra hvis jeg må trekke meg. Jeg er innforstått med at de overnattingsalternativer som Norsk Hærmannsforbund skaffer til veie er for overnatting og ikke fest. Jeg aksepterer at jeg kan bli bortvist fra overnatting hvis jeg forårsaker bråk og uro.