Hip Hop, popping og house workshop

Rina Marie Abantao og Rashaad Hasani Pearson 


Hip hop: I denne workshopen vil Rina og Rashaad lede studenten igjennom en Hip Hop opplevelse. Studentene vil bli veiledet gjennom tradisjonelle Hip Hop bevegelser som “bounces”, “rocks” og “swings” slik at man kan etablere ulike “grooves”; dette ved å bruke et spekter av Hip Hop musikk.

House: er født ut av undergrunns danse scenen sent på 70-tallet. En stil med innflytelser fra mange ulike dansestiler og kjent for å ha fundamentale bevegelser som “jacking”, “footwork”, og “floorwork”. Kom og opplev forskjellige måter man kan bevege seg til House musikk.

Popping/Booaglo: er en dans som har sine røtter i Oakland, California i 1960 årene.  Dansen ble født ut av en tid med sosial- og politisk bevissthet. Man danset popping tradisjonelt til funk og soul musikk, alene eller med en gruppe dansere, mye av inspirasjonen kom fra bl.a. James Brown, vernacular jazz, stepping, sang gruppe danserutiner, science-fiction filmer og tegneserier. De ulike innflytelsene tillot dansere å være original i deres presentasjon.

Skjema stenger for registrering

Personinformasjon

+

Dans