Frivilligregistrering 2019

Velkommen til Fæsterålens søknadsskjema for frivillige! 

Først og fremst, tusen takk for at du ønsker å være med å lage festival sammen med oss, vi hadde aldri klart det uten alle de flotte frivillige vi får år etter år.

Er du usikker på hva det vil si å være frivillig på Fæsterålen og hva man gjør på de ulike områdene anbefaler vi deg å gå inn på hjemmesiden vår, der finner du masse informasjon og kontaktinfo til frivilligsjef Henriette Endresen. Tidspunktene på vaktene er veiledende, det kan forekomme endringer og den endelige vaktplanen vil være klar noen uker før festivalen. 

Velg hvilke områder du i prioritert rekkefølge ønsker å jobbe med og huk av for de vaktene du ønsker å ta. Vi prøver så godt vi kan å oppfylle alle sine ønsker :) 

Informasjonen du legger inn i dette skjemaet vil ikke uten ditt samtykke bli benyttet til andre formål enn planlegging og gjennomføring av arrangement i regi av oss.


PS! De som ønsker å jobbe med media vil få mulighet til å melde seg som frivillig i et eget skjema, det kommer så fort vi har kartlagt hvilke behov vi har for 2019 utgaven av Fæsterålen. 


Skjema stenger for registrering

Personinformasjon

+

Sertifikater

Sertifikater:

Annen info

Hvorfor vil du jobbe som frivillig?:
Allergier eller annen relevant informasjon:

Bar

Vakt

Billettsalg

Miljø

Stæsjkiosk

Rigging

VIP telt / Matservering

Backstage

Tranport

Nattevakt

Filopplasting