Musikkfest Tromsø 2018

LØRDAG 18. AUGUST klokka 12.00 - 17.00  er det klart for den femte utgaven av Musikkfest Tromsø, og vi ønsker alle artister og band velkommen til å melde seg på! Musikkfest Tromsø er en non-profitt utendørs musikkfest med levende musikk på scener sentralt i Tromsø sentrum. Det er gratis for publikum, og band og artister spiller vederlagsfritt.

Praktisk info til dere som melder dere på:

  • - Det er per i dag 9 ulike scener. Disse er utstyrt i henhold til standard teknisk utstyr, samt profesjonelt teknisk crew til       scenene. Hver scene har også en scenemester, som er bindeleddet mellom artister/band og teknisk crew.
  • - Alle som melder seg på må rette seg etter det tekniske utstyret som er tilgjengelig på scenene, og etter hvilken scene man blir plassert på.
  • - Hver konsert varer 20 minutter
  • - Last opp teknisk raider når du melder deg på.
  • - Teksten dere skriver i infofeltet vil bli brukt i programmet og på nett, og det samme gjelder bildet dere laster opp.
  • - Det er mulig å krysse av at man ønsker å spille flere konserter, og vi sørger for at dine konserter ikke kolliderer.
  • - På enkelte av byens ute -og spillesteder vil det også bli arrangert Musikkfest Natt på kveldstid (ca. fra klokka 20.00). Man kan også krysse ut om man ønsker å spille på Musikkfest Natt. Dette vil også være vederlagsfritt.

Påmeldingsfrist er 1. august. Alle som er påmeldt vil få en mail med all nødvendig info og hvor dere spiller, i god tid før Musikkfest Tromsø

Har du spørsmål som du ikke finner svar på på nettsiden eller i påmeldingsskjemaet, send mail til: Tekniske spørsmål: jonas.sivertsen@tromso.kommune.no Andre spørsmål: vilde.fjeldheim.wold@tromso.kommune.no

Prosjektet eies av Tromsø kommune, og gjennomføres av Fritid, Audiator og Tvibit. 


Skjema stenger for registrering

Personinformasjon

+

Artistinfo

Artist:

Filopplasting