Frivilligregistrering Spelet om Heilag Olav 2018

Ønsker du en annerledes og givende opplevelse sommeren 2018?

Vil du møte hyggelige mennesker, stifte nye bekjentskaper, og ikke minst være en del av fellesskapet rundt Spelet om Heilag Olav og festivalen Olsokdagene på Stiklestad? 

Da er du hjertelig velkommen til å søke om å bli frivillig og bli en av gjengen, som hvert år produserer Norges største friluftsspel i samhandling med profesjonelle utøvere både på og bak scenen.

Under Spelet om Heilag Olav og Olsokdagene på Stiklestad trenger vi hjelp til blant annet dette: Billettsalg Billettkontroll Programsalg Olsokverter på konserter/arrangement Plassanvisere i spelamfi Informasjon & publikumsservice Presse-tilrettelegging, Hærmenn og -damer (egen påmelding på www.haeren.no )

Sminke/hår, kostyme, rekvisita, scenearbeider, rigging, sjåføroppdrag, rydding/pynting, dekorering, hestepassere og bemanning av spelkontor er blant mange oppgaver vi trenger frivillige til.

Som frivillig får du følgende goder: - 1 stk. fribillett til Spelet om Heilag Olav - Gratis adgang på Spelpub i Borggården (18-årsgrense) - Deltakerfest med servering av god mat, drikke og underholdning og Kongens kveldsrast, - en sosial kveld for alle med servering og underholding, -Gratis inngang på Stiklestadsommer i prøve- og forestillingsperioden, - 10 % rabatt på mat/kaker i restaurant Skalden (ikke rabatt på drikke (kaffe, alkohol, kiosk, is, shop) Rabatten er personlig, gjelder under prøve-forestillingsperiode.

Som festivalens ansikt utad må du være alkohol- og rusfri når du er på vakt.

For å være frivillig må du ha telefon og e-post som sjekkes regelmessig. All kommunikasjon med frivillige før og under festivalen skjer per telefon og e-post. Hvordan skal jeg gå fram for å bli frivillig? Søk her:

Personinformasjon

+
     

Annet

Førerkort:
Mathensyn:
Førstehjelpserfaring/ helsefaglig bakgrunn:

Pårørende

Telefon til pårørende:*
Navn på pårørende:*

Eget ansvar

Datoer jeg ER tilgjengelig.

Filopplasting