Søknadsskjema - Barn under 9 år

Barn under 9 år har gratis inngang på festivalområdet i følge med en voksen som har billett, så lenge den aktuelle billetten du ønsker til barnet ditt ikke er utsolgt og det fortsatt er ledig kapasitet.

Barn under 9 år må registreres i dette skjemaet i forkant av festivalen for å få tilgang til området.
Frist for å registrere barn under 9 år er 1. april 2025 så lenge den aktuelle billetten ikke er utsolgt og det fortsatt er ledig kapasitet.

Merk! Det er begrenset antall plasser og førstemann til mølla. 

Fyll inn informasjon på både foresatt og barn i dette skjemaet. Skal du ha med deg flere barn under 9 år, må skjemaet fylles ut flere ganger da skjemaet kun gjelder for ett barn.

Du mottar en automatisk mail etter at du har registrert søknaden. Dette bekrefter at vi har mottatt søknaden din. Du mottar deretter en ny mail når søknaden har blitt behandlet. Først når du mottar mail fra oss hvor det står at søknaden er godkjent, kan du ta med barnet på festivalen. 

Ved ankomst må dere henvende dere i akkrediteringsboden for å hente ut bånd til barnet. Barn vil få et festivalbånd som signaliserer at barnet er mindreårig. Små barn skal til enhver tid være med en forelder/foresatt.

Les mer informasjon om barn på festival her

Skjema stenger for registrering

Personinformasjon

+

Informasjon om barnet

Navn på barnet:
Fødselsdato på barnet:
Relasjon til barnet:

Billett - Barn under 9 år