Registreringskjema for dugnad på Tons of Rock - Sagene IF

Dette skjemaet er for registrering av personer som skal jobbe dugnad på Tons of Rock 2024 for Sagene Idrettsforening. Les informasjonen under, registrer din personinfo og velg vaktene du ønsker å jobbe. Du får en bekreftelse på e-post på din registrering som inneholder info om hvilken vakt du har meldt deg på, denne er det lurt å ta vare på.

OBS! Gjør du registreringen med din android-telefon, finner du ditt fødselsår ved å trykke på årstallet øverst i datovisningen. 

Når du melder deg på må du krysse av for alle vaktene du ønsker å ta med en gang, det går ikke an å melde seg på flere ganger/vakter med samme profil/e-post. Om du likevel oppdager at du kan ta flere vakter en det du har meldt deg på, ta kontakt med Sagene IF.

Det er et felt for fødsels-og personnummer i påmeldingsskjemaet. Det er kun de som melder seg på vakter i bar som skal fylle ut dette. Det er pålagt av myndighetene at dette samles inn for alle som skal jobbe med servering, dette for å kunne føre fullstendige personallister. 

Tons of rock bruker systemet Arkon for å håndtere vårt personale og om du ønsker kan du lese mer om Arkons info om personvern her. Du finner også Tons of Rock sin egen personvernerklæring nederst på denne siden.

Sagene IF har lagt ut all informasjon om dugnaden her: https://sageneif.no/for-frivillige/verdens-kuleste-dugnad-2024
Kontaktperson ved spørsmål er Dugnadssjef Tomi Korhonen (dugnad@sageneif.com, 22230100- tast 3)

Personinformasjon

+

Lag Sagene

Velg din idrett:*
Lag/gruppe:

Spørsmål

T-skjortestørrelse:*

Vaktønsker - Sagene

Jeg godtar betingelsene for å jobbe dugnad på Tons of Rock (klikk for å lese)