Frivillig søknad for Drøbak Havnefestival 2024

Drøbak Havnefestival trenger din hjelp som frivillig til sommerens festival, siste helgen i juli i Drøbak.

Registrer deg - og vi lover dugnadsånd som varmer, gode minner og nye venner.
Som frivillige får du også muligheten til å slippe gratis inn på festivalen den dagen du ikke jobber/har vakt.

Registrer deg i skjema nedenfor, og husk at du også må lese igjennom arbeidsavtalene og godkjenne denne.

Som frivillig hos oss, er du festivalens ansikt utad. Derfor er det viktig at vi alle er enige om noen betingelser. Ved å melde deg som frivillig, godkjenner du automatisk følgende; 

1. Som frivillig, er du den våre gjester møter først. Derfor er det viktig at vi alle gjør det vi kan for å skape uforglemmelige minner for publikummet vårt, men også for dine kollegaer. 

2. Som frivillig, er du ansvarlig for å møte til dine skift - ferdig skiftet i crew-skjorte og selvfølgelig ikke påvirket av alkohol eller andre rusmidler! Viser det seg at du ikke er edru på jobb, vil du bli vist ut av festivalområdet.

3. Som frivillig, er du ansvarlig for å holde dine ledere oppdatert på hva som skjer. Skulle det skje deg noe som går utover dine skift eller din helse, må du informere dine leder så fort det lar seg gjøre. 

4. Som frivillig, skal du også rapportere inn uønskede hendelser som skjer på din vakt. Dette gjøres til din gruppeleder. 

5. Drøbak Havnefestival er en festival for alle og har absolutt nulltoleranse for diskriminerende eller trakasserende oppførsel. Denne type oppførsel fører til bortvisning fra festivalen. 


For ytterligere informasjon se www.havnefestivalen.no

Personinformasjon

+
     

Ekstra info frivillige

Førerkort:
T-skjorte størrelse:*
Mat allergi:
Navn og telefonnr til nærmeste pårørende:*

Dager jeg kan jobbe

Samtykke

Jeg godtar betingelsene.