FRIVILLIGREGISTRERING TIL MÅNEFESTIVALEN 2016

Her kan du registrere deg til å være frivillig for Månefestivalen 2016! Oppgi korrekt informasjon under, og du vil bli kontaktet etterhvert. Takk for at du blir med på å skape verdens beste festival! Har du avtale med festivalen om arbeidsoppgaver som ikke faller innenfor noen av kategoriene under? Velg "annet" og bruk tekstboksen til å utdype. Ved spesielle henvendelser eller spørsmål, send e-post til sunniva@maanefestivalen.no, og du vil bli kontaktet.

Personinformasjon

+
+
Har du vært frivillig på Månefestivalen tidligere?:*    
Erfaringer og kvalifikasjoner (ikke nødvendigvis formelle, men som kan være relevant for festivalarbeid)?:*
Førerkort?:
T-skjortestørrelse (unisex)?:*

Frivillig

DAGER JEG KAN JOBBE

Vi trenger å vite når du kan være frivillig. Det betyr ikke at du må jobbe alle skiftene du krysser av på, men vi må vite hvilke skift du har mulighet til å ta, slik at vi kan fordele de frivillige rettferdig utover perioden. Også i år starter festivaloppvarmingen allerede på torsdagen med OBOS-konserter, så denne dagen er det også mulig å være frivillig. Noen verv har bare ett skift på torsdag og fredag, mens andre har to skift på torsdag og fredag. Omtrent alle verv har to skift på lørdag og søndag. Nøyaktig klokkeslett for når vaktskiftet blir mellom tidligvakt og senvakt er for tidlig å si, og dette varierer også veldig i de forskjellige vervene. Alle detaljene rundt dette kommer vi tilbake til etter du har meldt deg som frivillig, enn så lenge skal du bare fylle ut hvilke skift du i teorien har mulighet til å ta. Hvis man skal være frivillig på Månefestivalen 2016 så MÅ man jobbe minimum halvparten av festivalen (men vi blir veldig glade om dere jobber mer). Hvor mye man må jobbe varierer litt på hvilke skift man tar (noen skift er mer "luksus" å ha fri på enn andre skift). Vi tar selvsagt hensyn til at det er artister og band dere ønsker å se, og at det derfor er dager/kvelder dere ønsker å nyte festivalen som publikum. Da må dere IKKE krysse av at dere kan jobbe på det skiftet der ønsket artist eller band opptrer/der dere vil ha fri. Det samme gjelder hvis det er deler av festivalen dere rett og slett ikke kan jobbe, på grunn av annen jobb eller reise eller hva som helst. Hvis dere har meldt dere til rigg eller andre verv som hovedsaklig har arbeidstid før/etter festivalen så vil arbeidstiden deres være i forkant og/eller etterkant av festivalen. Dere vil bli kontaktet og nærmere avtale om arbeidsdager og arbeidstider vil bli gjort sammen med dere.

DIETT

Har du allergier eller er du vegetarianer eller lignende? Informer oss om det i tekstboksen her, så vil vi prøve å møte dine behov så godt som mulig.

OVERNATTING

Trenger du overnatting? I år disponerer vi et teltområde på Fredrikstad Motel & Camping, og her vil det også være tilgang til toalett og dusj. Det vil ikke være mulig å overnatte på frivilligbackstagen i år, og alt utstyr til teltplassen må medbringes selv. Overnattingsmulighetene er fra og med natt til torsdag 21. juli (fra onsdag kveld altså) og til og med natt til tirsdag 26. juli (til onsdag morgen altså).